Termeni si conditii

Agentie de recrutare si ocupare a fortei de munca in tara si in strainatate XXLJOBS - www.xxljobs.ro este creat si administrat de XXL Consulting AB Suedia in colaborare cu Romskandimpex SRL.
Email de contact: office@xxljobs.ro
Adresa postala:
Brasov, Str. Ciceu, Nr. 1A,
Cod postal: 500251

Selecteaza limba

Agentie de recrutare si ocupare a fortei de munca
in tara si in strainatate

SC Romskandimpex SRL este o firma de recrutare si plasare a fortei de munca (permanenta si temporara) in strainatate. Cu o activitate de 6 ani in acest domeniu, SC Romskandimpex SRL ofera locuri de munca in 41 de domenii, cu predilectie in domeniile:

Achizitii/Logistica/Aprovizionare, AuPair/BabySitter/Menaj/Servicii Curatenie, Constructii/Instalatii/Amenajari, Industria de masini/Echipamente/Mecanica si Service Auto, Industria Alimentara, Petrochimie/Petrol si Gaze, Prelucrarea Lemnului/Tamplarie PVC, Productie, Reparatii/Intretinere/Service, Restaurant/Food Service/Catering, Sales/Vanzari/Comert, Sampling/Hostess, Secretariat, Transporturi/Distributie/Depozitare, Turism/Hotel Staff.

SC Romskandimpex SRL se adreseaza urmatoarelor trei categorii: persoane fizice care isi cauta un loc de munca in strainatate, persoane fizice care doresc sa angajeze personal si persoane juridice (companii) care sunt in cautare de personal.

Pentru prima categorie, XXLJOBS a creat posibilitatea aplicarii unui CV prin completarea Formularului 1. XXLJOBS va prelucra informatiile cu caracter personal respectand confidentialitatea si securitatea acestora. Candidatii vor fi anuntati de inregistrarea CV-ului in baza de date XXLJOBS, prin trimiterea unui mesaj de confirmare la adresa de mail sau telefonic.

Serviciile oferite de catre XXLJOBS pentru prima categorie sunt urmatoarele: consultanta in vederea potrivirii aptitudinilor jobului ideal (pentru acest serviciu XXLJOBS nu va percepe nicio taxa de la candidat), asigurarea unui contract de munca, asigurarea transportului la destinatie (colaboratorii nostri sunt firme de prestigiu din Suedia, Danemarca, Belgia si Italia), asigurarea costurilor privind salarizarea, platirea taxelor catre bugetul de Stat (pensie, asigurare sociala). De asemenea, XXLJOBS isi asuma dreptul de a verifica conditiile de sedere si de lucru ale candidatului.

SC Romskandimpex SRL, este specializata in recrutare si plasare de forta de munca calificata in strainatate, criteriile de selectie fiind urmatoarele: vechime de cel putin 5-10 ani, cunoasterea unei limbi straine (nivel stabilit in functie de job), detinerea permisului, categoria B (pentru inlesnirea deplasarii candidatului la locul de munca). SC Romskandimpex SRL si-a cladit businessul, in cei 6 ani de la infiintare, punand accent pe profesionalism, flexibilitate si servicii la standarde europene. Va oferim intr-o Europa deschisa, o forta de munca deschisa si dornica de afirmare si colaborare in toate domeniile si va asteptam cu idei noi pe care poate noi nu le-am atins in prezentarea catre dumneavostra. Incercati macar o data si nu veti regreta. Noi XXL Consulting AB Suedia in colaborare cu Romskandimpex SRL Romania va stam la dispozitie 24 din 24 de ore. XXLJOBS iti potriveste aptitudinile joburilor ideale.

Pentru depunerea dosarului este nevoie de urmatoarele documente:
- Copii dupa: buletin, certificat de nastere, certificat de casatorie, permis de conducere, atestat prefesional, acte de studii si calificari profesionale,carte de munca
- Adeverinta de la medicul de familie, respectiv medicina muncii
- Cazier judiciar
- Cazier fiscal
- Certificat de rezidenta fiscala pentru evitarea dublei impozitari cu Suedia
- Card european de sanatate
- Card visa electron Raiffeisen
- 4 poze tip buletin
- 400 lei ( taxa de consultanta)
- curriculum vitae
-card european de sanatate