Selecteaza limba

Agentie de recrutare si ocupare a fortei de munca
in tara si in strainatate

Ce zic clientii nostri:

XXL JOBS va fi întotdeauna interesată de feedbackul colaboratorilor, indiferent că este vorba de firme sau persoanele recrutate de-a lungul timpului. Aici veţi găsi câteva dintre aceste opinii, sau puteţi şi dumneavoastră să ne împărtăşiţi impresii ori sugestii despre cum am putea îmbunătăţi calitatea serviciilor oferite.

Marian Paun

Ma bucur foarte mult ca am avut sansa sa ajung in Suedia si am reusit sa o vizitez cat de cat. In Romania mi-a fost foarte greu sa mi gasesc un job cu toate ca am terminat o facultate si un master dar asta n-a contat prea mut pentru angajatori, si m-am hotarat sa lucrez in strainatate pentru a castiga mai multi bani decat in tara, si m-am hotarat sa vin in Suedia deoarece am un prieten care lucreaza aici de 2 ani si e foarte multumit, deci mi-am luat inima in dinti si am facut-o si nu mi pare deloc rau, pentru ca e foarte bine. Sunt aici de 2 saptamani si sunt foarte incantat. Multumesc, XXL Jobs pt tot. Sper sa ajutati cat mai multe persoane.

Dragos Bucur

Prima data, cand am aplicat pentru un post in strainatate mi s-a parut totul foarte complicat, insa am avut parte de foarte mult sprijin din partea membrilor XXL Jobs. Si astfel am ajuns intr-o echipa comunicativa si profesionista care imi acorda un ajutor atat in a activitatea profesionala cat si in viata de zi cu zi.
Iar pentru cei care vor sa lucreze in strainatate recomand cu cea mai mare incredere www.xxljobs.ro , pentru ca sunt sigur ca vor avea parte de tot sprijinul din partea membrilor acesteia.

Constantin Mihalache

M-am hotarat sa incerc sa plec din tara, nu stiam mare lucru despre ce si cum trebuie sa fac, dar XXL Jobs a facut totul sa fie atat de simplu, am primit informatiile de care aveam nevoie si in cel mai scurt timp mi s-a gasit un post potrivit pentru mine. Mai mult decat atat, inca tin legatura cu agentia, ceea ce imi da si mai multa siguranta. Sunt aici de o luna si ma simt din ce in ce mai bine. Poate parea dificil sa te adaptezi la un alt stil de viata diferite dar e chiar fascinant si merita experienta. Oamenii sunt grozavi, dornici sa te ajute sa intelegi orice nu stii si sa te cunoasca mai bine. Este exact cum speram sa fie, sunt multumit ca am facut alegerea de a veni aici si recomand cu incredere oricui vrea sa incerce sa descopere cat de frumoasa e viata in Suedia.

Gyerko Karoly

XXL JOBS inseamna intr-un cuvant profesionalism !
Datorita acestei agentii am avut posibilitatea de a-mi gasii un loc de munca ca si mecanic auto in Suedia , domeniul in care am activat si in tara . Este adevarat ca la inceput mi-a fost greu si am avut si ceva probleme la locul de munca pentru ca ma descurc mai greu cu limba engleza dar acum pot spune dupa 6 luni ca lumea de aici este multumita de prestatia mea si asta se vede si la salariu :)