Despre noi

Am pornit de la dorinţa de a oferi mai mult, de a oferi deschidere şi flexibilitate, de a oferi forţă de muncă deschisă şi dornică de afirmare şi colaborare în toate domeniile pentru ţările străine.
Secretul echipei XXL JOBS constă în experienţa dobândită şi din activitatea turistică şi de transport ce i-a oferit posibilitatea de a intra în contact cu valorile şi standardele ţărilor scandinave şi nu numai care reuşeşte să aducă în serviciile de recrutare şi de selecţie a forţei de muncă, profesionalismul, competenţa şi promptitudinea specifice standardelor europene.

Selecteaza limba

Agentie de recrutare si ocupare a fortei de munca
in tara si in strainatateEchipa XXL Jobs

Ciprian Pascu

EchipaBrasov
Manager General
SC ROMSKANDIMPEX SRL
004 0744 317 504
ciprian@xxljobs.ro
manager and founder of the company XXL Tours Romania, with higher knowledge in the field of tourism, recruitment and human resources, still dealing with coordination of all activities developed by XXL Romania Tours, including XXL Jobs, part of XXL Tours Romania.
Banner XXL Tours

De Ce XXL JOBS?

1. Pentru calitatea serviciilor şi atitudinea caldă şi prietenoasă.
2. Pentru deschiderea de care dăm dovadă cu privire la îmbunătăţirea serviciilor în funcţie de cerinţele şi nevoile clienţilor.
3. Pentru promptitudine, corectitudine şi mai ales pentru dorinţa noastră de a ne dezvolta şi a învăţa lucruri noi împreună cu colaboratorii şi angajaţii noştri.
4. Pentru că experienţa noastră nu se referă numai la recrutare şi plasare de personal, ci oferim o varietate de servicii, astfel aveţi oportunităţi numeroase.
5. Pentru că oferim servicii complete de recrutare, consiliete şi testare de personal.
6. Pentru că investim în oameni în permanenţă pentru a putea îmbunătăţi calitatea muncii.
7. Pentru că ne-am străduit de-a lungul timpului şi acum reuşim cu succes să îndeplinim standardele europene.
8. Pentru că suntem într-o continuă perfecţionare.
9. Pentru că, împreuna cu dumneavoastră, vom crea o echipa de succes.

MISIUNE, VIZIUNE, VALORI

o MISIUNE
Misiunea noastră este de a avea în permanenţă o relaţie strânsă şi productivă cu colaboratorii noştri, cu viitorii angajaţi, astfel încât scopul principal să fie comun ambelor părţi, şi anume acela de a obţine rezultate bune, performanţă şi profit şi de a atinge obiectivele propuse.

De aceea, pentru a ne asigura că aceste obiective sunt atinse de clienţii noştrii, le stăm la dispoziţie prin furnizarea de servicii profesionale de selecţie şi recrutarea forţei de muncă şi totodată adaptând aceste lucruri la cererile şi nevoile clienţilor pentru a atinge împreună toate obiectivele vizate şi pentru a avea o analiză reală şi completă a resurselor umane existente la ora actuală (pe piaţa muncii).

o VIZIUNE
Am pornit de la nevoia omului de a relaţiona, de a cunoaşte noi orizonturi, de a călători şi am păstrat această nevoie transformând-o într-un parteneriat pe termen lung pentru clienţii noştri atât în ceea ce priveşte transportul şi turismul cât şi în ceea ce priveşte serviciile de recrutare de forţă de muncă în ţară şi străinătate. Oferind serviciile de înaltă calitate a echipei noastre cu o atitudine dimanică şi deschisă ce doreşte să contribuie la deschiderea de noi oportunităţi în dezvoltarea unei cariere, a unei colaborări prolifice de ambele părţi ori de găsi un job pe măsura aşteptărilor dumneavoastră.

o VALORI
CALITATE
• Pentru a fi siguri că vă oferim cele mai bune servicii analizăm în mod constant care sunt aşteptările şi nevoile dumneavoastră pentru a optimiza serviciile oferite de echipa noastră de recrutare.

PROFESIONALISM
• Pentru că dorim să fim un exemplu pentru oamenii pe care îi recrutăm şi pentru că avem o experienţă vastă în domeniul resurselor umane, veţi fi întâmpinaţi în cadrul organizaţiei noastre de o echipă de profesionişti, care vă stau la dispoziţie pentru tot ce aveţi nevoie.

ANGAJAMENT
• Echipa noastră este orientată spre relaţii şi rezultate pe termen lung care să conducă la un nivel al excelenţei în ceea ce priveşte serviciile oferite.

ÎNCREDERE ŞI RESPECT

• Ne ghidăm munca şi implicit relaţiile cu clienţii şi colaboratorii noştrii pe baza unor principii etice solide ce implică încredere, respect şi onestitate.